Ik ben op zoek naar:

Wat is er te doen

 • Loop jij ook mee in onze modeshow?

  Heb jij altijd al als een topmodel over een echte catwalk willen lopen? Dan is dit je kans! Op zaterdagmiddag 11 mei kun je een speciale modeshow lopen op het Simonsplein in Doetinchem. Kinderen en volwassen van alle leeftijden zijn van harte welkom om mee te lopen.

  Hiervoor zoeken we nog modellen! Lees hoe jij je kunt aanmelden.

 • Tweede energie-excursie ook meer dan geslaagd | Kijk nu de After Movie

  Doetinchem zal in 2030 haar eigen energie duurzaam gaan opwekken. Duurzame energieopwekking raakt iedereen. Daarom gingen we afgelopen twee weekenden met onze inwoners op reis naar een goede morgen. Door samen het WE-energygame te spelen ontdekten onze inwoners dat communicatie en samenwerking de basis zijn van een duurzaam Doetinchem.

 • Eerste energie-excursie groot succes | Kijk nu de After Movie

  Afgelopen zaterdag organiseerde de gemeente de eerste energie-excursie voor haar inwoners. Klaartje Legtenberg, beleidsmedewerker bij de gemeente, heette iedereen welkom op de reis naar een goede morgen. Een goede morgen, is een duurzame morgen. In 2030 wil Doetinchem energieneutraal zijn. Hoe we dat doen?

 • Word zonne-energieproducent! Zonnepark Europaweg

  De gemeente is gestart met de ontwikkeling van het gebied Europaweg, waar onder meer een zonnepark zal worden gerealiseerd. We hopen het zonnepark voor 100% zeggenschap bij onze inwoners neer te kunnen leggen. Dit doen we middels de regeling verlaagd tarief, ook wel postcoderoos genoemd. Daarvoor moet een coöperatie, bestaande uit inwoners, worden opgericht en leden en crowdfunders worden geworven.

Archief