Ik ben op zoek naar:

Kringloopbedrijf Aktief Gildestraat 43

Wat doen wij met uw spullen?

Bij Kringloopwinkel Aktief zorgen wij voor een milieubewust hergebruik van materialen. Van de ontvangen goederen wordt 80% verkocht of gerecycled en blijft er maar 20% afval over. Aktief is met vestigingen in Winterswijk, Groenlo, Gendringen en Doetinchem hét kringloopbedrijf in de Achterhoek. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onze core business.

Aktief is met vestigingen in Winterswijk, Groenlo, Gendringen en Doetinchem hét kringloopbedrijf in de Achterhoek. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is onze core business.

Uw spullen komen bij ons goed terecht. U draagt bij aan een beter milieu en met uw spullen helpt u ook de regionale werkgelegenheid enorm. Door de verkoop van uw spullen helpt mensen weer aan het werk!! Voor mensen die vaak al langere tijd geen werk hebben is het soms erg lastig weer mee te draaien in de werkende maatschappij. Elk jaar dat men langer thuis zit wordt de drempel naar werk weer hoger. Het lukt Aktief om elk jaar 40 mensen door te laten stromen naar een betaalde baan of opleiding. Zonder uw spullen kunnen wij dat niet.