Ik ben op zoek naar:

Dromen van een vliegende auto op FestIIME

De gemeente Doetinchem kijkt terug op een bruisend technisch festival voor jongeren in Doetinchem en omstreken. De jongeren hebben een kijkje in het werkveld gekregen dankzij studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, IIME en meerdere lokale bedrijven. 

Afgelopen vrijdag vond het festival FestIIME plaats op de Bleek in Doetinchem. Dit festival stond in het teken van technische dromen en gaf jongeren een vernieuwde kijk over wat er allemaal mogelijk is in de technische sector. Ze hebben kennis gemaakt met een aantal innovatieve projecten van verschillende organisaties. Aan de hand van een dromenkaart hebben leerlingen maar liefst 15 stands bezocht, waarbij zij konden deelnemen aan workshops. Deze activiteiten bij de stands werden beloond met een rijkgevulde goodiebag.

Bij FestIIME bleef het niet alleen bij dromen, leerlingen hebben hun dromen waargemaakt; van een vliegende auto tot een reis naar Mars. Van al deze dromen is er een winnaar gekozen: An Elbers, zij wint twee bioscoopkaartjes voor VUE Cinemas. De droom van An is een teleportatiemachine welke je naar een bestemming op aarde, buiten aarde en naar de toekomst of verleden brengt. Een super creatieve droom, wie weet wordt deze droom ooit nog werkelijkheid! 

https://www.youtube.com/watch?v=RqKTcxSFS9w&t=17s