Ik ben op zoek naar:

Stap over op Achterhoekse energie!

We willen in 2020 energieneutraal zijn, dus evenveel energie opwekken als verbruiken.
Je kunt hieraan bijdrage door groene energie uit de Achterhoek te gebruiken. Als leverancier van energie zorgt AGEM er voor dat de lokaal opgewekte energie bij de Achterhoekers en de Achterhoekse organisaties en bedrijven terecht komt. Jij kunt ook overstappen!

Overstappen?

Wil je meer weten of overstappen? Bel de AGEM, tel. (0314) 820388 (maandag t/m vrijdag van 09.00–17.00 uur of stuur een email naar info@agem.nu.

Wat is AGEM

AGEM werkt aan een energieneutrale Achterhoek. Dat betekent dat we in de Achterhoek evenveel stroom en warmte willen produceren als we verbruiken met onze woningen, gebouwen, industrieën en dergelijke. Zo gaan we voorzien in onze eigen energiebehoefte. AGEM stimuleert de lokale economie.

AGEM is opgericht voor en door de Achterhoekse gemeenten. AGEM helpt projecten waar lokaal groene energie opgewekt gaat worden en zorgt dat de opgewekte groene energie ook weer lokaal wordt afgezet.

In combinatie met de energielevering kunnen ook extra diensten worden aangeboden zoals het afbetalen van isolatie via de energierekening.

www.agem.nu