Ik ben op zoek naar:

Inzicht met een energiedisplay

Het kan je niet ontgaan zijn: de energieprijzen stijgen. Maar weet jij eigenlijk hoeveel energie je precies verbruikt? Veel mensen weten dit niet en betalen daardoor iedere maand teveel aan energiekosten. Het energieloket helpt je om grip op jouw energiekosten te krijgen met behulp van een handige energiedisplay!

 

Inwoners van de gemeente Doetinchem maken namelijk kans om een jaar lang gratis een energiedisplay uit te proberen! En dat is rendabel, want onderzoek toont aan dat inzicht in het energieverbruik kan leiden tot 5 tot 10% besparing op je energierekening! Dit is al gauw 100 tot 200 euro per jaar!

De gemeente Doetinchem doet mee aan een landelijk onderzoek waarbij de effecten van deze display in beeld worden gebracht. En jij kunt deelnemen aan dit onderzoek en daarmee kans maken om de energiedisplay een jaar lang te gebruiken!

Deelnemen kan onder de volgende voorwaarden:

  • Je hebt een slimme meter;
  • Je maakt geen gebruik van stadsverwarming, blokverwarming of collectieve
    warmtekoudeopslag;
  • Je bent van plan het komend jaar in dit huis te blijven wonen;
  • Je slimme meter is op afstand uitleesbaar (dus niet op jouw verzoek administratief uitgezet).

    Heb je interesse en wil je kans maken op deze energiedisplay? Meld je dan aan via www.verduursaamenergieloket.nl/energiedisplay! Voor vragen kunt u contact opnemen met het energieloket via telefoon 0314 – 820 360 of e-mail info@verduursaamenergieloket.nl.