Ik ben op zoek naar:

Groep Achterhoekse energiecoaches opnieuw fors uitgebreid

Bij energiebesparing in huis denken veel mensen al snel aan het aanschaffen van zonnepanelen of het aanbrengen van isolatie. Dat zijn zeker goede mogelijkheden, maar er is vaak een forse investering voor nodig en mensen met een huurwoning zijn hiervoor aangewezen op hun verhuurder. Toch zijn er ook veel makkelijkere en goedkopere manieren om energie te besparen in huis, of u nu woningeigenaar of huurder bent.

Inzicht
De Achterhoekse energiecoaches zijn speciaal opgeleid om u hiermee op weg te helpen. Als vrijwilliger kunnen zij u kosteloos en vrijblijvend helpen om inzicht in uw energieverbruik en uw energierekening te krijgen en daarmee ook in de mogelijkheden om energie te besparen. Daarbij gaat het niet om grote investeringen of dure verbouwingen, maar om hele simpele aanpassingen in uw dagelijkse woongedrag. Dinsdag 5 juni rondden opnieuw een aantal energiecoaches de training af en staan daarmee klaar om u op weg te helpen met energie besparen.

Energie besparen is geld besparen
Een energiecoach kijkt samen met u naar bijvoorbeeld het soort verlichting en verwarming in uw huis, de hoeveelheid water die u verbruikt, de apparatuur die u gebruikt en de hoogte van uw energierekening. De energiecoach helpt u om hier meer inzicht in te krijgen en zo snel en eenvoudig energie en daarmee geld te besparen. Met hele simpele maatregelen kunt u al snel honderden euro’s per jaar besparen!

Een gesprek aanvragen?
Meer informatie over de Achterhoekse energiecoaches of een keer een gesprek met een energiecoach aanvragen? Kijk dan op www.verduursaamenergieloket.nl/energiecoach. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met het verduurSaam energieloket via 0314 - 820 360 of via info@verduursaamenergieloket.nl.