Ik ben op zoek naar:

FairTrade

 • Zaterdag 2 nov Fairtrade Brunch, geef je op

  Op zaterdag 2 november tussen 10.30 - 12.30 uur vindt voor de derde keer de Fairtrade brunch in Doetinchem plaats. Een gezellige brunch waar iedereen zich voor kan opgeven en van harte welkom is. Dit jaar organiseert de Stichting Fairtrade Gemeente Doetinchem deze brunch in samenwerking met leerlingen van het Metzo College. Gelijk een mooie kans om de fraai gebouwde school van binnen te bewonderen. De leerlingen van de afdeling horeca/bakkerij zorgen voor een mooie buffettafel, vol met Fairtrade-, biologische- en streekproducten.  Erik Klein (leerkracht horeca/bakkerij/recreatie) zal de opening van de brunch voor zijn rekening nemen.

  Lees verder
 • Doetinchem FairTrade gemeente

  De gemeente Doetinchem is een FairTrade gemeente. In een FairTrade gemeente zorgen inwoners, winkels, bedrijven en de lokale overheid samen voor meer eerlijke handel. Zo werkt Doetinchem, met ruim 80 andere gemeentes, aan een FairTrade Nederland.

  Lees verder
 • Kromme Kieswijzer gelanceerd voor eerlijke banaan

  De Kromme Kieswijzer bevat stellingen over bananenproductie en bananenhandel. Via de Kromme Kieswijzer kun je erachter komen hoeveel eerlijk verhandelde bananen jouw supermarkt verkoopt. De Kromme Kieswijzer is een initiatief van Max Havelaar.

  Lees verder