Ik ben op zoek naar:

Bedrijven

 • 14 okt 2019 Masterclass Duurzaam Ondernemen

  Hoe kunnen bedrijven een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij met een winstgevend businessmodel? Het is vaak gemakkelijker dan gedacht wordt. Voor bedrijven die aan de slag willen met duurzaamheid, organiseert Achterhoek Onderneemt Duurzaam op 14 oktober een Masterclass Duurzaam Ondernemen: van 15.30 tot 20.00 uur bij Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof in Winterswijk.

  Lees verder
 • Groot bedrijfsdak, Gratis advies, Meld u aan!

  In het voorjaar deed wethouder Frans Langeveld een oproep richting Doetinchemse bedrijven met een groot dak, om zich aan te melden voor een onderzoek naar de mogelijkheden van een groot zonnedak op hun bedrijfsdak.

  De oproep was niet aan dovemansoren gericht: al 50 Doetinchemse bedrijven en organisaties hebben zich inmiddels aangemeld. Al deze bedrijven krijgen de komende maanden een kosteloos en vrijblijvend adviesrapport aangeboden, waarin duidelijk wordt wat de investeringskosten zijn, hoeveel subsidie er mogelijk is en wat de terugverdientijd is. Daarnaast volgt er een adviesgesprek met een onafhankelijk adviseur.

  Lees verder
 • Subsidie+ondersteuning voor bedrijfsdaken van 1000 m2>

  Bent u ondernemer en hebt u een bedrijfspand met een ‘leeg’ dak van minstens 1.000 m2 ? Of bent u ondernemer en in het bezit van een zogenaamde SDE+ beschikking voor een Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) subsidie?

  Leest u dan deze informatie.

  Lees verder
 • PERSBERICHT: Zonnige Bedrijfsdaken kent succesvolle start

  Achterhoekse pilot Zonnige Bedrijfsdaken kent succesvolle start. In vijf Achterhoekse gemeenten voert AGEM een pilot uit voor  realisatie van grote zonnedaken. Ruim tweehonderd bedrijven hebben zich al aangemeld. Al meer dan tweehonderd Achterhoekse bedrijven met een dakoppervlak van minimaal vijfhonderd vierkante meter hebben belangstelling getoond voor de realisatie van een zonnedak op hun bedrijfs en onderzoeken momenteel met behulp van AGEM de technische en financiële haalbaarheid.

  Lees verder
 • DOE SCAN - Alleen maar voordeel!

  ‘Wat het oplevert? Behalve de 3.500 euro directe besparing op onze stroomkosten? Heel veel. Ik zeg altijd: we zijn nu trots op ons bedrijf. En dat willen we over 20 jaar ook nog zijn. En ja, dan moet je wat doen.’

  Lees verder
 • AGEM en Energieloket verhuizen naar Steck in Doetinchem

  AGEM en het verduurSaam Energieloket hebben per 1 juli intrek genomen in het innovatiecentrum 'De Steck' in Doetinchem. De Steck is wellicht beter bekend als de voormalige bibliotheek in Doetinchem.

  Lees verder
 • Subsidieregeling Energiebesparing en duurzame sportaccommodaties

  De subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties (EDS) richt zich op sportverenigingen en sportstichtingen. Met de subsidie kunt u investeren in energiebesparing en toepassingen van duurzame energie bij sportaccommodaties. Wil je lezen of je in aanmerking komt, kijk dan op Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

 • Interview met meesterbakker Bert Wiltink

  Het bedrijf van Meesterbakker Bert Wiltink, bakt al sinds 1962 eigentijdse broodvariaties. Daarbij besteden ze veel zorg aan hun mensen, het milieu en de maatschappij. Hoe gaan we in de toekomst met onze energie om? Dat is een vraag die Bert dagelijks bezighoudt. In de bakkerij én persoonlijk.

  Lees verder
 • Interview met Audrey van kapsalon Scheerder Intercoiffure

  Scheerder Intercoiffure is een familiebedrijf dat al 85 jaar bestaat. Audrey is de derde generatie die leiding geeft aan de kapsalons in Didam en Doetinchem.Audrey is een echte vakvrouw met passie voor haar vak. Daarbij vindt zij duurzaamheid belangrijk in haar bedrijfsvoering. Wij hebben haar een paar vragen gesteld over haar duurzame bedrijfsvoering.

  Lees verder
 • Doetinchemse Bedrijven verduurzamen

  Voor de Doetinchemse bedrijven wordt duurzaamheid steeds belangrijker. De ondernemers van de Doetinchemse bedrijventerreinen gaan ervoor! Samen met de IG&D, de parkmanagement organisaties en de gemeente hebben ze de handen ineen geslagen.

  Lees verder
 • Integraal Kind Centrum (IKC) Noord

  Lees verder