Ik ben op zoek naar:

Bedrijven

 • DOE SCAN - Alleen maar voordeel!

  ‘Wat het oplevert? Behalve de 3.500 euro directe besparing op onze stroomkosten? Heel veel. Ik zeg altijd: we zijn nu trots op ons bedrijf. En dat willen we over 20 jaar ook nog zijn. En ja, dan moet je wat doen.’

  Lees verder
 • AGEM en Energieloket verhuizen naar Steck in Doetinchem

  AGEM en het verduurSaam Energieloket hebben per 1 juli intrek genomen in het innovatiecentrum 'De Steck' in Doetinchem. De Steck is wellicht beter bekend als de voormalige bibliotheek in Doetinchem.

  Lees verder
 • Subsidieregeling Energiebesparing en duurzame sportaccommodaties

  De subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties (EDS) richt zich op sportverenigingen en sportstichtingen. Met de subsidie kunt u investeren in energiebesparing en toepassingen van duurzame energie bij sportaccommodaties. Wil je lezen of je in aanmerking komt, kijk dan op Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

 • Interview met meesterbakker Bert Wiltink

  Het bedrijf van Meesterbakker Bert Wiltink, bakt al sinds 1962 eigentijdse broodvariaties. Daarbij besteden ze veel zorg aan hun mensen, het milieu en de maatschappij. Hoe gaan we in de toekomst met onze energie om? Dat is een vraag die Bert dagelijks bezighoudt. In de bakkerij én persoonlijk.

  Lees verder
 • Interview met Audrey van kapsalon Scheerder Intercoiffure

  Scheerder Intercoiffure is een familiebedrijf dat al 85 jaar bestaat. Audrey is de derde generatie die leiding geeft aan de kapsalons in Didam en Doetinchem.Audrey is een echte vakvrouw met passie voor haar vak. Daarbij vindt zij duurzaamheid belangrijk in haar bedrijfsvoering. Wij hebben haar een paar vragen gesteld over haar duurzame bedrijfsvoering.

  Lees verder
 • Doetinchemse Bedrijven verduurzamen

  Voor de Doetinchemse bedrijven wordt duurzaamheid steeds belangrijker. De ondernemers van de Doetinchemse bedrijventerreinen gaan ervoor! Samen met de IG&D, de parkmanagement organisaties en de gemeente hebben ze de handen ineen geslagen.

  Lees verder
 • Integraal Kind Centrum (IKC) Noord

  Lees verder